• La reducere

DALMORE 15YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 585.71
RON 451.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Lansat în anul 2007, sortimentul Dalmore 15 ani este apreciat în special datorită profilului său aromatic deosebit, perfect echilibrat. Secretul caracterului său armonios se datorează în mare parte procesului specific de maturare, care constă în două etape. Single malt-ul este supus unei învechiri iniţiale de 12 ani în butoaie din lemn de stejar alb pentru bourbon, urmând ca ultimii 3 ani să îi petreacă în butoaie de sherry Amoroso, Apostoles şi Matusalem Oloroso. Înainte de îmbuteliere, conţinutul tuturor butoaielor este amestecat pentru a crea acest sortiment expresiv, ideal pentru cei care preferă un whisky elegant şi aromat.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi îmbietoare de ciocolată, portocale zemoase, fructe uscate, alune proaspete şi turtă dulce.

Gust: Un buchet amplu, alcătuit din arome delicioase de ciocolată, portocale, stafide şi coacăze, învăluite în note condimentate, specifice sezonului rece: ghimbir, nucşoară şi scorţişoară.

Finish: Lung, dulce, cu tonuri de malţ şi fum.

Culoare: Arămiu.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale