• La reducere

DALMORE 18YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 730.14
RON 533.00 Economiseste 27%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Ultimul sortiment adăugat familiei Dalmore este acest whisky maturat timp de 18 ani. Putem spune ca este exact aşa cum şi l-au imaginat fanii acestei distilerii: catifelat, dulce şi condimentat. Păstrat timp de 14 ani în butoaie de stejar, 3 ani în butoaie de sherry Matusalem şi 1 an în butoaie de sherry, Dalmore 18 ani este un single malt potrivit mai ales pentru lunile de toamnă-iarnă.

Notele degustării:

Miros: Predominant fructat şi condimentat, cu note de portocală şi ciocolată cu lapte.

Gust: Aromă intensă de ciocolată, portocale, stafide, piper, cireşe amare, turtă dulce şi sherry.

Finish: Lung, fructat, cu accente de migdale, mere coapte şi cacao.

Culoare: Arămiu

GNGR_223

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale