• La reducere

DALMORE King Alexander III, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 1,042.17
RON 865.00 Economiseste 17%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pentru maturarea acestui sortiment s-au folosit şase tipuri de recipiente: butoaie pentru bourbon aduse din Kentucky, butoaie de vin franţuzesc şi vin de Porto, butoaie de sherry, Madeira şi Marsala, ceea ce denotă o adevărată măiestrie în arta dozării aromelor. Dalmore King Alexander III este un single malt bogat, fructat, produs în onoarea regelui Scoţiei. Legenda spune că în timpul unei partide de vânătoare, regele a fost salvat de furia unui cerb de unul din proprietarii distileriei. Casa Regală a oferit o distincţie distileriei, iar capul de cerb a fost ales simbol al brandului, fiind prezent pe toate sticlele Dalmore.

Notele degustării:

Miros: Arome plăcute de pralină, ciocolată, migdale şi cireşe confiate învăluite în tonuri subtile de vanilie.

Gust: Notele dulci de ciocolată, migdale, smochine şi vanilie sunt completate perfect de aromele de portocală, zmeură, stafide şi de accente discrete de vin.

Finish: Lung, caracterizat de note lemnoase, arome fructate şi condimente.

Culoare: Arămiu - castană.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale