• La reducere

DALMORE Luceo, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 510.13
RON 403.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Luceo se alătură sortimentelor Dominium, Valour şi Regalis în colecţia Fortuna Merita, o serie creată de maestrul Richard Paterson din dorinţa de a oferi consumatorilor o interpretare modernă a stilului Dalmore. Sortimentul este maturat iniţial în butoaie din lemn de stejar american, după care este transferat în butoaie de sherry Apostoles pentru a realiza maturarea finală.

În această ultimă fază single malt-ul împrumută note specifice, care îi definitivează într-un mod elegant buchetul aromatic. Caracterul dulceag şi catifelat face din acest whisky alegerea perfectă pentru iubitorii de “sherried whisky” din întreaga lume.

Notele degustării:

Miros: Un parfum predominant dulce, unde se ghicesc arome de caramel, cireşe, stafide şi prăjitură cu migdale, învăluite în tonuri de mocha.

Gust: Un mariaj excepţional de arome bogate de nuci prăjite, coajă de portocală, ghimbir, cacao şi scorţişoară.

Finish: Mediu, aromat.

Culoare: Ambră cu reflexii roşiatice.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale