• La reducere

DALMORE Regalis, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 570.51
RON 445.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dalmore Regalis face parte din colecţia Fortuna Merita şi este învechit iniţial în butoaie din lemn de stejar american, urmând apoi a fi transferat pentru maturare finală în butoaie de sherry Amoroso aflate la prima umplere. Butoaiele de sherry sunt asigurate de bodega Gonzalez Byass, cu care distileria are un parteneriat de peste 100 de ani. În decursul perioadei de maturare, sortimentul creat de Richard Paterson dobândeşte un caracter complex, definitivându-şi buchetul într-o manieră elegantă. Pe lângă Dalmore Regalis, din colecţia Fortuna Merita fac parte şi sortimentele Luceo, Valour şi Dominium, fiecare dintre acestea reprezentând o interpretare contemporană a stilului Dalmore.

Notele degustării:

Miros: O explozie de note de stafide, curmale şi prune uscate, care nu sunt însă opulente, ci perfect echilibrate de tonuri lemnoase precum ghimbir şi vanilie.
Gust: Un buchet bogat, dominat de arome de fructe uscate, cireşe, praline, nuci şi coacăze negre, învăluite în accente lemnoase şi influenţe de cafea.
Finish: Mediu, cu tonuri de nuci, lemn dulce şi caramel.
Culoare: Ambră cu tente roşiatice.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale