• La reducere

DALMORE Valour, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 490.41
RON 358.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dalmore Valour este maturat în trei tipuri de recipiente: butoaie de ex-bourbon din Boston şi Clermont, butoaie de sherry oloroso din zona Gonzales Byass, Spania şi butoaie de vin de Porto din regiunea Douro, Portugalia. Combinaţia de arome atent selecţionate conferă acestui sortiment un gust special, plăcut şi echilibrat.

Notele degustării:

Miros: Note de bază de coajă de portocală, evidenţiate de aroma elegantă de pralină.

Gust: Aroma aminteşte de fursecuri cu ciocolată, stafide şi nucşoară, păstrând totodată tonuri subtile de orz, prune uscate şi vin.

Finish: Lung, caracterizat de accente lemnoase, coajă de portocală şi scorţişoară.

Culoare: Arămiu.

GNGR_224

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale