• La reducere

DALWHINNIE Distiller`s Edition, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 338.37
RON 291.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Varianta 'Distillers Edition' este maturată secundar în butoaie din lemn de stejar folosite anterior pentru sherry oloroso, de unde sortimentul împrumută arome bogate de fructe. Fanii Dalwhinnie vor aprecia felul cum aroma de sherry învăluie notele de iarbă neagră specifice brandului fără să le mascheze. Pentru a conferi un caracter fin şi complex acestui single malt scoţian, producătorii folosesc apă pură de izvor care traversează o zonă cu turbă. Dalwhinnie Distillers Edition Oloroso Cask se adresează celor care preferă un whisky aromat, cu personalitate şi poate fi savurat simplu sau cu gheaţă.

Notele degustării:

Miros: Note seducătoare de ciocolată şi miere, îmbogăţite cu accente florale de iarbă neagră.

Gust: O cascadă de arome dulci şi bogate de fructe zemoase, scorţişoară şi stafide.

Finish: Lung, cu accente de miere.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalwhinnie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale