• La reducere

GLEN DEVERON 16YO, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 355.84
RON 274.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Distileria Glen Deveron este una dintre cele mai vechi distilerii si poate cea mai esentiala, ce se afla pe coasta insulara din nord-estul Scotiei, langa malul raului Deveron, ferita de furtunile puternice si vanturile violente din timpul iernii de pe litoral. 

GLEN DEVERON 16 ANI este un whisky rafinat, maturat in butoaie de bourbon, ce este invaluit de o abundenta de fructe proaspete, cu un finish complex si intens. Gustul sau inedit scoate in evidenta surprinzatoarele indicii de cereale si mar verde, ce redau whisky-ului o savoare nemarginita.

De culoare chihlimbarului auriu, Glen Deveron 16 ani se dezvaluie prin gustul delicat si fructat, cu indicii de cereale toastate si un finisaj moale, cu influente afumate de turba.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glen Deveron
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale