• La reducere

GLEN MORAY 10YO Chardonnay, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 360.00
RON 252.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest Glen Moray, de 10 ani, este un whisky unic de tip single malt - a fost maturat complet in butoaiele Chardonnay. Glen Moray, cea mai nordica distilerie de tip Speyside, are o versiune fara varsta, cu finisaj de butoi Chardonnay. Dar aceasta frumusete a fost îmbatranita in butoi Ex-Wine timp de 10 ani!

Culoare: cupru pal

Miros: incepe cu note dulci si fructe verzi, se transforma intr-un vin rosu cu o senzatie de stejar iar la final domina picaturi de lamaie

Gust: foarte crocant si destul de dulce, ameste de note acrisoare si dulci, lamaie si cereale zaharoase, chiar si putina senzatie de sherry

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glen Moray
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale