• La reducere
  • New

GLEN MORAY 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 157.32
RON 129.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cei care preferă sortimentele cu dulceaţă subtilă vor îndrăgi cu siguranţă acest Speysider cu tradiţie învechit timp de 12 ani în butoaie din lemn de stejar american selecţionate. Clima din Speyside exercită o influenţă discretă asupra sortimentului, care dezvoltă un caracter rotund, un buchet nuanţat şi un finish complex. Aromele bogate de miere şi malţ se împletesc atât de natural cu accentele fructate încât ne lasă fără cuvinte şi nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de savoarea acestui entry-level whisky picătură cu picătură.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de miere şi cereale, care se împletesc suav cu arome florale şi accente vegetale.

Gust: Cremos şi dulceag, dominat de arome dulci de fructe, lemn de stejar, scorţişoară şi nucşoară.

Finish: Curat, vanilat, cu accente lemnoase.

Culoare: Auriu.

GDS0001

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glen Moray
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale