• La reducere

GLENDRONACH 12 ANI, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 284.72
RON 205.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Distileria GlenDronach este cunoscută de peste 200 de ani pentru specificul sortimentelor single malt învechite în butoaie de sherry. Glendronach 12 ani este maturat timp de cel puţin 12 ani într-o combinaţie de butoaie de sherry Pedro Ximenez şi sherry Oloroso atent selecţionate, de unde împrumută note bogate de fructe şi condimente, conturând un buchet complex şi nuanţat.

Single malt-ul nu este filtrat la rece, are o culoare naturală şi un profil aromatic bogat, frumos echilibrat. Sortimentul se adresează celor care preferă să savureze un whisky captivant, sincer şi elegant.

Notele degustării:

Miros: Note dulci şi îmbietoare de vanilie, nuci, pere şi must, învăluite în accente vibrante de biscuiţi cu ghimbir.

Gust: Arome bogate de lemn de stejar, stafide dulci şi fructe moi, presărate cu note condimentate.

Finish: Mediu, uşor condimentat.

Culoare: Ambră intensă.

GNGR_1119

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glendronach
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale