• La reducere

GLENDRONACH 18 ANI Allardice, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 740.96
RON 615.00 Economiseste 17%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Denumirea sortimentului GlenDronach 18 ani Allardice este inspirată de renumele fondatorului distileriei, James Allardice. Single malt-ul este învechit în cele mai bune butoaie din lemn de stejar spaniol, folosite anterior pentru a păstra sherry Oloroso şi este îmbuteliat la o tărie alcoolică de 46% vol.

Este un whisky excepţional, care odată gustat, nu poate fi uitat cu uşurinţă. Buchetul său complex şi perfect echilibrat este pur şi simplu încântător, indiferent de preferinţe. Sortimentul nu este filtrat la rece şi nu conţine coloranţi adăugaţi.

Notele degustării:

Miros: O paletă aromatică dulce, care împleteşte note de zahăr Muscovado, ciocolată de casă, compot de fructe şi cireşe morello glasate.

Gust: Arome bogate şi seducătoare de fructe macerate, condimente dulci, nuci prăjite, ciocolată şi coajă de portocală.

Finish: Lung, vanilat, cu note delicate de nuci şi fructe.

Culoare: Auriu, cu reflexii roşiatice.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glendronach
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale