• La reducere

GLENFARCLAS 105 Cask, Single Malt, Scotia, 1L, 60% ABV

RON 248.78
RON 204.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Un whisky superb, care combină toate aromele sortimentelor Glenfarclas într-un singur pahar, distilat şi maturat în distileria deţinută şi condusă de familia Grant. Cu o vechime de 170 de ani, distileria Glenfarclas se numără printre ultimele distilerii scoţiene administrate în familie. Textura catifelată şi fineţea gustului permit savurarea acestui sortiment tare aşa cum este, însă pentru a explora cu adevărat bogăţia aromelor sale, este necesar să adăugaţi un strop de apă. Pentru învechirea sortimentului sunt folosite butoaie de sherry. Glenfarclas 105 Cask este un single malt premium, creat tradiţional în stilul Speyside.

Notele degustării:

Miros: Complex, dominat de note lemnoase, mere şi pere bine coapte, vanilie, miere şi accente de caramel.

Gust: Un buchet aspru iniţial, copleşit dintr-o dată de arome condimentate, note de fructe uscate şi tonuri lemnoase. Un strop de apă deschide arome de pere şi scorţişoară.

Finish: Extrem de fin pentru cât este de tare, bine conturat, cu note persistente de fum.

Culoare: Auriu pământiu.

Informatii Produs

Alcool
60% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfarclas
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale