• La reducere

GLENFARCLAS 12YO, Single Malt, Scotia, 1L, 43% ABV

RON 248.57
RON 174.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul reprezintă o introducere excelentă în specificul distileriei. Glenfarclas 12 este caracterizat de o explozie de arome fructate şi a fost creat iniţial pentru export şi comercializare în zone duty free. În anul 2006, sortimentul a fost votat ca fiind "cel mai bun whisky învechit în butoaie de sherry”, urmând ca în anii succesivi să fie premiat în cadrul mai multor competiţii de profil.

Notele degustării:

Miros: Note delicate de miere, lemn de stejar, răşină de pin şi accente foarte subtile de fum.

Gust: Arome de nuci, măr caramelizat şi condimente, învăluite în note fructate.

Finish: Persistent şi condimentat cu scorţişoară, cuişoare şi coajă de portocală.

Culoare: Auriu ambră.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfarclas
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale