• La reducere

GLENFARCLAS 18YO, Single Malt, Scotia, 1L, 43% ABV

RON 350.59
RON 298.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glenfarclas 18 ani este un single malt cu caracter complex şi bine echilibrat, lansat iniţial pentru piața de duty free. Buchetul său special este dominat de note citrice şi vanilate, conturând un caracter blând sortimentului.Single malt-ul ocupă un loc de mijloc în gamă, după o ierarhie bazată pe perioada de învechire, făcând trecerea elegantă de la sortimentul de 15 ani la cel de 21 de ani.

Glenfarclas 18 ani poate fi savurat simplu sau cu un strop de apă, pentru a deschide şi mai mult buchetul său nuanţat.

Notele degustării:

Miros: Note captivante de miere, alune de pădure prăjite, citrice, vanilie şi stafide.

Gust: Buchet amplu, care combină note de fructe uscate, prune, mere, miere, vanilie, alune de pădure şi un strop de lămâie.

Finish: Lung, vanilat, lemnos.

Culoare: Auriu.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfarclas
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale