• La reducere

GLENFARCLAS 21YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 618.42
RON 470.00 Economiseste 24%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glenfarclas 21 ani este un sortiment absolut superb, creat în stil tradiţional specific zonei Speyside. Single malt-ul este rezultatul a 170 de ani de experienţă şi măiestrie, transmise în familie din generaţie în generaţie. Aroma dulce de malţ şi notele discrete de fum se împletesc sublim, pentru a contura un caracter amplu şi complet. Sortimentul este învechit în butoaie din lemn de stejar folosite anterior pentru sherry. În ciuda vechimii, Glenfarclas 21 ani este un single malt surprinzător de proaspăt şi vibrant, care poate fi savurat simplu sau cu un strop de apă.

Notele degustării:

Miros: Note intense de fructe exotice, migdale, caramel, stafide şi nucşoară, învăluite în tonuri citrice şi accente vanilate.

Gust: Un buchet bogat, frumos echilibrat, care încântă simţurile cu arome de fructe, fum şi condimente.

Finish: Persistent, uşor afumat, cu tonuri de ciocolată.

Culoare: Auriu pământiu.

GNGR_241

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfarclas
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale