• La reducere

GLENFARCLAS 25YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 1,020.90
RON 684.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glenfarclas 25 de ani este un whisky clasic, emblematic pentru sortimentele Speyside învechite în butoaie din lemn de stejar folosite anterior pentru sherry. Cu o textură mătăsoasă şi o paletă aromatică generoasă şi expresivă, sortimentul este mai elegant şi mai complex decât variantele mai tinere. Aroma dulceagă de malţ se armonizează excelent cu notele discrete de fum, pentru a obţine un buchet amplu, frumos conturat. Profunzimea şi caracterul seducător al acestui sortiment sunt doar două dintre elementele care recomandă Glenfarclas 25 de ani pasionaţilor de whisky.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de prăjitură cu fructe şi ciocolată cu nuci, completate cu tonuri subtile de fum.
Gust: Un buchet extrem de clar, puternic condimentat, unde se disting note de turtă dulce, ciocolată neagră, alune şi fructe uscate.
Finish: Foarte lung şi complex, cu note de cacao şi influenţe lemnoase.
Culoare: Ambră, cu străluciri aurii.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfarclas
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale