• La reducere

GLENFARCLAS Passion, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 263.86
RON 219.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Seria The Legend of Speyside este o colectie - trilogie de sticle de whisky Glenfarclas lansate pentru piata germana. Passion este cea care cinsteste pasiunea depusa pentru realizarea acestor minunate whisky-uri de catre familia Grant. Eticheta ii infatiseaza pe presedintele companiei John Grant si pe fiul acestuia George, savurand un dram de whisky, maturat in butoaie de sherry.

Miros: sherry dulce cu tort de stafide, vanilie si fructe tropicale

Palat: fructe rosii

Finish: medium, piper si mirodenii

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfarclas
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale