• La reducere

GLENFIDDICH 23 Ani Grand Cru, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 1,667.14
RON 1,167.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

O expresie fabuloasă care transcende granițele unui single malt, Glenfiddich 23 Ani Grand Cru întruchipează cu adevărat luxul prin bogăţia şi complexitatea gustului. Acest whisky trece printr-un triplu proces de maturare ce se întinde pe o perioadă de 23 de ani, fiecare etapă fiind gândită să adauge caracteristici în plus sortimentului.

Primul stadiu al maturării este realizat în butoaie de stejar american și european atent alese, iar maturarea finală are loc în butoaie de cuvee franţuzesc, pe o perioadă de 6 luni.

Rezultatul întruchipează un whisky excepţional, care se dezvăluie cu tonuri floral–fructate ce se topesc în nuanţe indecent de delicioase. Glenfiddich 23 Ani Grand Cru este practic o fuziune între valorile scoțiene și cele franceze, care redefinește experiența savurării unei licori exclusiviste şi dă finețe momentelor speciale. 

Miros: Buchetul dezvăluie note bogate de flori de măr și lămâie confiată, completate cu tonuri de pâine proaspăt coaptă 

Gust: Aromele se desfac în straturi de vanilie și esențe lemnoase, urmate de impresii de brioșe, lemn de santal, struguri albi și șerbet delicios de pere

Finish: Prelung și dulce 

Culoare: Auriu intens

PMALX71

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfiddich
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale