• La reducere

GLENFIDDICH IPA, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 246.15
RON 224.00 Economiseste 9%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Brian Kinsman s-a gândit să creeze noi tipuri de single malt sub marca Glenfiddich, care se vor reuni 
într-o colecţie fascinantă ce etalează sortimente care mai de care mai expresive şi mai diferite. Primul whisky din colecţia Experimental Series este acest single malt condimentat, creat în colaborare cu Seb Jones.

Sortimentul este maturat pe o perioadă de trei luni în butoaie umplute anterior timp de treizeci de zile cu India Pale Ale (IPA), o bere care se remarcă printr-o concentraţie mai mare de hamei, respectiv printr-un gust mai amar şi mai complex decât cel al unei beri obişnuite. Rezultatul este un whisky vibrant şi interesant, cu aromă bogată de fructe.

Miros: Un mix elegant şi armonios de note de mere verzi, pere, ierburi aromatice şi flori de primăvară.

Gust: Arome vibrante de coajă de citrice, vanilie şi accente de hamei.

Finish: Dulceag, cu influenţe de hamei.

Culoare: Auriu intens.

PMALX74

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfiddich
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale