• La reducere

GLENFIDDICH XX, Single Malt, Scotia, 0.7L, 47% ABV

RON 276.74
RON 238.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Misteriosul sortiment Project XX, care face parte din colecţia Experimental Series, a fost creat în secret. Nici măcar experţii care au participat la crearea lui nu au ştiut nimic despre acest proiect jumătate din timp. Fiecare dintre cei 20 de experţi a ales un single malt Glenfiddich pe care l-au considerat interesant, participând fără să ştie la crearea unui whisky cu totul şi cu totul deosebit.

Sortimentul păstrează caracterul specific single malt-urilor Glenfiddich, însă dezvoltă personalităţi multiple seducătoare şi sofisticate, care cuceresc de la prima degustare.

Miros: O simfonie de note intense de fructe zemoase, în special pere aurii, fructe uscate, flori de măr, vanilie şi lemn dulce.

Gust: Arome profunde, frumos echilibrate, unde se remarcă note de vată pe băţ, migdale prăjite şi tonuri delicioase de scorţişoară.

Finish: Lung, lemnos, condimentat.

Culoare: Auriu intens.

PMALX75

Informatii Produs

Alcool
47% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenfiddich
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale