• La reducere

GLENGOYNE 12 ANI, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 291.03
RON 227.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pe scurt, Glengoyne 12 ani poate fi descris ca un mix perfect de arome dulci şi note lemnoase. Lansat pe piaţă în 2009, sortimentul este distilat din orz neafumat, însă în mod neaşteptat pentru un whisky Glengoyne, acesta este învechit şi în butoaie de bourbon (25%) pe lângă deja obişnuitele butoaie de sherry.

Băutura îşi îmbogăţeşte astfel profilul aromatic cu arome blânde de vanilie şi citrice din pereţii butoaielor de bourbon, precum şi cu note fructate din pereţii butoaielor de sherry şi conturează un profil aromatic sofisticat, cu un echilibru extraordinar.

Notele degustării:

Miros: Buchet predominant dulceag, unde se remarcă note de cereale, fursecuri, fagure şi coajă de lămâie.

Gust: Aromă de măr caramelizat, fursecuri, portocală, ghimbir, vanilie şi influenţe de sherry.

Finish: Uscat, aromat.

Culoare: Auriu intens.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glengoyne
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale