• La reducere

GLENGOYNE 15 ANI, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 353.66
RON 290.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glengoyne 15 ani este distilat din orz neafumat, uscat natural la aer şi învechit în butoaie de bourbon şi butoaie de sherry aflate la prima umplere, la care se adaugă şi câteva butoaie de sherry refolosite. Complexitatea, rotunjimea şi dulceaţa buchetului sunt rezultatul unei distilări lente şi unei maturări gândite în cel mai mic detaliu.

Armonizarea excelentă a procentajului butoaielor conferă un echilibru aromatic extraordinar sortimentului, care împrumută exact atât cât trebuie din cele două lumi şi îşi conturează propria personalitate.

Notele degustării:

Miros: Note dulci de cereale, completate cu accente delicate de coajă de portocală glasată.

Gust: Arome predominant dulci, unde se remarcă accente de fructe tropicale, pralină, coajă de lămâie şi condimente.

Finish: Lemnos, condimentat.

Culoare: Auriu intens.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glengoyne
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale