• La reducere

GLENLIVET 12YO Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 172.84
RON 140.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glenlivet 12 ani este un single malţ complex, clasic şi sofisticat, specific zonei Speyside. Sortimentul etalon al distileriei Glenlivet este maturat exclusiv în butoaie din lemn de stejar american, care imprimă note vanilate băuturii şi îi conferă o fineţe aparte.

Apa de izvor bogată în minerale ajută la formarea aromelor în timpul fermentării, în timp ce dimensiunea alambicurilor de cupru are un rol important în conturarea complexităţii acestui single malţ. Iată de ce fiecare detaliu contează, făcând diferenţa dintre un whisky single malt premium şi un whisky oarecare.

Miros: Note proaspete de fructe, arome calde de vanilie şi accente de petale de trandafir.

Gust: Arome frumos echilibrate, predominant fructate, cu note clare de ananas, piersici, vanilie, unt, scorţişoară şi nucşoară.

Finish: Cremos, catifelat, cu accente de marţipan şi alune de pădure proaspete.

Culoare: Auriu vibrant.

SRPN00023

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenlivet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale