• La reducere

GLENLIVET 15YO Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 223.46
RON 181.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caracterul exotic şi special al sortimentului Glenlivet 15 ani se datorează procesului de învechire selectivă, unde o parte din whisky este maturat în butoaie din lemn de stejar franţuzesc.

Glenlivet s-a numărat printre primele distilerii care au folosit stejarul franţuzesc în procesul de realizare a sortimentelor de whisky. Stejarul Limousin provine din regiunea Dordogne, Franţa, unde este adesea folosit pentru maturarea coniacului.

Densitatea sa scăzută permite băuturii să pătrundă adânc în pereţii butoiului, iar maeştrii distilatori controlează cu atenţie perioada de maturare, pentru a nu supraîncărca gustul final.

Notele degustării:

Miros: Note îmbietoare de fructe uscate, unt, petale de trandafir, măr verde şi accente de scorţişoară.

Gust: Un buchet bogat, dominat de note lemnoase, aromă de migdale, prăjitură cu mere şi scorţişoară. Un strop de apă deschide arome de mere roşii.

Finish: Persistent, condimentat.

Culoare: Ambră.

SRPN00024

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenlivet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale