• La reducere

GLENLIVET Master Distiller`s Reserve, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 334.18
RON 264.00 Economiseste 21%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul este învechit în butoaie din lemn de stejar american folosite anterior, de unde împrumută note bogate de fructe şi butoaie din lemn de stejar american noi, care îi conferă profunzime.

Nu în ultimul rând, butoaiele de sherry îmbogăţesc paleta aromatică şi oferă complexitate single malt-ului. Această maturare în trei tipuri de butoaie conturează o individualitate armonioasă sortimentului.

Single malt-ul poartă semnătura talentatului Alan Winchester, al treilea Master Distiller al distileriei Glenlivet de la înfiinţarea acesteia, în anul 1817.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de pere zemoase, bine coapte, învăluite în tonuri catifelate de ciocolată de casă albă.

Gust: Arome elegante de fructe, în special pere, completate cu note de condimente şi alune de pădure.

Finish: Lung, cu accente de marţipan şi alune.

Culoare: Auriu aprins.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenlivet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale