• La reducere

GLENLIVET Nadura Oloroso, Single Malt, Scotia, 0.7L, 60.7% ABV

RON 441.03
RON 344.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest single malt captivant este învechit în butoaie de sherry Oloroso aflate la prima umplere, aduse special din Jerez, Spania.

Lemnul îmbibat cu sherry imprimă arome bogate de fructe uscate şi condimente sortimentului, ajutându-l să-şi contureze o personalitate elegantă, complexă şi expresivă.

Nàdurra Oloroso este îmbuteliat în loturi mici şi nu este filtrat la rece, ca majoritatea whisky-urilor moderne. De altfel, „nàdurra” înseamnă „natural” şi se referă la tăria dată de butoi.

Notele degustării:

Miros: Un mariaj îmbietor de note de fructe uscate, mai exact stafide şi caise, învăluite în accente de scorţişoară şi lemn dulce.

Gust: Un buchet expresiv, alcătuit din arome elegante de marmeladă de portocale, ciocolată neagră şi condimente.

Finish: Lung, dulceag, uşor condimentat.

Culoare: Auriu intens.

Informatii Produs

Alcool
60% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenlivet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale