• La reducere

GLENMORANGIE 10YO Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 263.75
RON 211.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glenmorangie 10 ani este sortimentul de bază al gamei, iar expresivitatea sa florală deschide drumul spre o colecţie de single malt-uri elegante şi deosebite. Secretul acestui whisky fabulos constă în atenţia deosebită care se acordă procesului de maturare, realizat într-o serie de butoaie din lemn de stejar alb american, aflate la prima sau la a doua umplere. Aici, băutura dezvoltă un echilibru perfect al aromelor şi conturează un caracter complex, rezultând un single malt matur, fin, delicat şi cremos, perfect pentru a fi savurat cu orice ocazie.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de citrice, migdale, miere şi piersici bine coapte, învăluite în aroma blândă de vanilie.

Gust: Un buchet nuanţat, care combină note de vanilie, lemn de stejar, condimente şi un melanj inedit de arome florale şi fructate.

Finish: Uşor condimentat, cu accente de portocală, piersică şi migdale rumenite.

Culoare: Auriu.

DLV00089

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenmorangie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale