• La reducere

GLENMORANGIE 12YO Quinta Roban Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 355.56
RON 288.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Quinta Ruban este expresia complexităţii specifice Glenmorangie. Sortimentul este cel mai închis la culoare şi cel mai opulent whisky din gama de single malt-uri maturate suplimentar. Glenmorangie Quinta Ruban este învechit timp de 10 ani în butoaie din lemn de stejar alb american, fiind apoi transferat în butoaie de vin de Porto, unde petrece încă 2 ani. Această maturare suplimentară dezvoltă paleta aromatică a sortimentului şi echilibrează perfect notele dulci cu cele uscate, creând un contrast inedit între texturi fine, proaspete şi răcoroase.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi vibrante de ciocolată neagră cu mentă, mandarine, portocale, lemn de santal, nuci, piper şi nucşoară.

Gust: Un mix special de arome de ciocolată cu mentă, nuci, desert turcesc cu aromă de trandafir şi portocale dulci de Sevilia.

Finish: Lung, catifelat, cu tonuri de ciocolată, mentă şi portocale.

Culoare: Ambră, cu tente de caramel.

DLV00092

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenmorangie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale