• La reducere

GLENMORANGIE 14YO Quinta Roban, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 404.23
RON 287.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glenmorangie 14 ani Quinta Ruban este nu doar definiţia eleganţei, ci şi a complexităţii etalate sub cea mai plăcută şi mai catifelată formă. Prima maturare se realizează în butoaie de bourbon, de aici şi notele puternic fructate din buchet, în timp ce maturarea secundară a single malt-ului se realizează în butoaie de vin de Porto.

Expresia capătă profunzime prin crearea unui contrast unic între aromele împrumutate din butoaie, dar păstrează totodată foarte bine caracteristicile de brand. De fapt, în asta constă farmecul deosebit al acestui single malt cu tradiţie.

Notele degustării:

Miros: Nuanţe bogate de ciocolată neagră, portocale, mandarine şi lemn de santal, completate cu accente fine de piper şi nucşoară.

Gust: Arome contrastante de desert turcesc cu trandafir, ciocolată, alune şi portocale, armonizate la perfecţiune.

Finish: Lung, catifelat, cu accente de portocală şi ciocolată.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenmorangie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale