• La reducere

GLENMORANGIE Nectar D`or Sauternes Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 398.81
RON 335.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Este un whisky cu un caracter incredibil și viu și cu o paletă de arome extrem de complexă.

Culoarea este mai deschisă, butoaiele de Sauternes imprimând distilatului o culoare gălbuie spre auriu deschis. Este îmbuteliat la viguros ABV de 46% pentru un caracter puternic.

Corpolența este medie, arcele de scurgere pe pahar prelingându-se destul de repede.

Ne afundăm nasul în pahar și inspirăm: arome dulci, vanilie, citice, lămâie și lime, cocos și nucșoară. Unul dintre cele mai complexe whisky-uri la acest capitol. Este un whisky care are nevoie de apă pentru a se deschide și a-și prezenta toate aromele.Are nevoie de timp în pahar, este un whisky care trebuie savurat încet.

Gustul este fenomenal: fructat, dulce, desert cu miere, vanilie, multă vanilie și apoi cocos, lămâie și mirodenii înțepătoare.

Finișul este mediu cu arome de mirodenii și gust de coajă de lămâie și ciocolată albă. 

DLV00093

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenmorangie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale