• La reducere

GLENMORANGIE Signet Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 1,066.67
RON 928.00 Economiseste 13%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Glenmorangie Signet este o fuziune de elemente rare, îmbinate în secret pentru a culmina într-un produs extraordinar, capabil să ofere o experienţă gustativă unică. Sortimentul este distilat acum 30 de ani şi este maturat într-o selecţie de butoaie dintre cele mai alese pentru a contura caracterul celui mai aromat whisky din gamă.

Deşi procesul de producţie este păstrat secret, aflăm totuşi că şarmul sortimentului se datorează în mare parte malţului din orz prăjit cu aromă de ciocolată şi a butoaielor realizate special pentru Glenmorangie din lemn de stejar alb american. Single malt-ul Glenmorangie Signet nu este doar cel mai intens sortiment al gamei, ci probabil cel mai intens whisky dintre toate sortimentele din zona Highland.

Miros: Note bogate de espresso, echilibrate de arome de budincă de prune şi coji de portocale glasate.

Gust: Arome dulci de vanilie şi scorţişoară, care contrastează elegant cu note amărui de cafea şi condimente.

Finish: Lung, aromat, cu influenţe proaspete de mentă şi citrice.

Culoare: Ambră.

DLV00094

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenmorangie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale