• La reducere

GLENROTHES Select Reserve, Pahare, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 275.58
RON 237.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

GLENROTHES SELECT RESERVE este un single malt unic si seducator, maturat atat in butoaie bourbon, cat si in butoaie sherry, cu o textura remarcabila si un gust aparte. Glenrothes a fost creat pentru a oferi o savoare gustativa unica, prin intermediul unor indicii placute de coaja de portocala, ghimbir si miere. Finish-ul este lung, neted si condimentat, lasandu-si amprenta dupa prima degustare.

GNGR_1126

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Glenrothes
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale