• La reducere

Grant's Whisky, Blended, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 63.44
RON 59.00 Economiseste 7%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Grants Scotch Whisky isi datoreaza succesul de astazi datorita lui William Grant, care in secolul al 19-lea, datorita pasiunii lui a pus bazele a ceea ce este acum unul dintre cel mai renunmit whisky din lume si care se vinde in peste 170 de tari. Grant’s este un amestec de scotch whisky single malt si whisky din cereale de cea mai buna calitate, maturat in butoaie de stejar speciale, rezultand un gust complex, rafinat s perfect echilibrat.

Forma triunghiulară, inconfundabilă, a sticlei a fost desenată în 1957 de Hans Schleger, realizatorul multor logouri de succes la sfărșitul secolului 20.

Miros: Pară coaptă şi fructe văratice.

Gust: Vanilie şi pară cu tonuri de malţ şi influenţe florale.

Finish: Dulce, cu accente de fum.

Culoare: Caramel

PMALX76

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Scotia
Brand
GRANT'S
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale