• La reducere

HAKUSHU 12YO, Single Malt, Japonia, 0.7L, 43% ABV

RON 1,497.30
RON 1,108.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Hakushu 12 ani single-malt whisky provine direct din padurile, muntii si apele din Sudul Alpilor Japonezi. Este un whisky “verde si proaspat“, laudat de cei mai aprigi cunoscatori si iubitori de single-malt-uri. Este caracterizat de o culoarea aurie, arome de frunze verzi, mere verzi, pere si fum, iar gustul aminteste de pere dulci, biscuiti de unt, urmat de un finish delicat, usor afumat si uscat.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Japonia
Brand
Hakushu
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale