• La reducere
  • New

HIGHLAND PARK 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 309.68
RON 192.00 Economiseste 38%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Distileria Highland Park este celebră pentru colecţia sa de single malt-uri fine, apreciate de cunoscători. Highland Park 12 ani este sortimentul standard al gamei şi este caracterizat de un profil aromatic bogat, complex şi sofisticat.

Brandul este cunoscut pentru afumarea orzului înainte de distilare, metodă care conferă o aromă distinctă de iarbă neagră sortimentului.

Single malt-ul este învechit în butoaie de sherry, unde dezvoltă un caracter destul de sofisticat pentru un whisky tânăr. Highland Park 12 ani poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau cu un strop de apă, pentru a-i deschide paleta aromatică.

Notele degustării:

Miros: Note dulci de miere şi iarbă neagră, completate de accente delicate de fum şi influenţe uşor sărate.

Gust: Arome ample de malţ, caramel, ciocolată, coajă de portocală şi miere, învăluite discret în tonuri de fum.

Finish: Persistent, dulce, cu note de fum.

Culoare: Ambră intensă.

GN0027

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Highland Park
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale