• La reducere

HIGHLAND PARK Einar, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 323.53
RON 275.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Potrivit istoriei, EINAR a fost un luptător și conducător nemilos, renumit pentru faptul ca acesta se aventura in călătorii lungi și îndrăznețe.

HIGHLAND PARK EINAR este un single malt maturat în butoaie de stejar american, cat si butoaie sherry, unde aromele calde de coaja de portocală uscată și de vanilie se desfășoară în fiecare dram.

Seria Warrior este o colecție de malturi unice create pentru a prezenta cele mai bune whisky-uri de la Highland Park. Fiecare expresie introduce o cifră cheie din istoria Viking-ului Orkney și demonstrează felul în care aromele  sunt influențate de tipul de butoi.

GNGR_292

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Highland Park
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale