• La reducere

HIGHLAND PARK Svein, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 270.73
RON 222.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Potrivit istoriei, SVEIN a fost ultimul Viking Chieftain, ale cărui exploatări îndrăznețe se află în inima frematorului Orkneyinga Saga și al cărui apetit pentru aventură și veselie a fost destul de legendar.

Seria Warrior este o colecție de malturi unice create pentru a prezenta cele mai bune whisky-uri de la Highland Park. Fiecare expresie introduce o cifră cheie din istoria Viking-ului Orkney și demonstrează felul în care aromele  sunt influențate de tipul de butoi.

Predominant maturat în butoaie de stejar american, HIGHLAND PARK SVEIN oferă note puternice de crème brûlée, învelite într-un fum blând de turbă.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Highland Park
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale