• La reducere

ISLE OF JURA 10YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 287.14
RON 201.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Isle of Jura Origin 10 ani este învechit pe o perioadă de 10 ani în butoaie de bourbon, timp în care dezvoltă un buchet complex şi bine echilibrat.

Single malt-ul face parte dintr-o gamă inedită de whiskyuri complexe şi sofisticate. Sticla este decorată cu un însemn celtic, care simbolizează naşterea, începutul şi forţele naturii şi care este reprezentativ pentru istoria distileriei scoţiene.

Notele degustării:

Miros: Note proaspete şi dulci de fructe uscate, cereale şi malţ, completate cu aroma de lemn de stejar şi accente florale încântătoare.

Gust: Arome bogate de miere, caramele, lemn dulce şi pere zemoase,învăluite în tonuri de scorţişoară.

Finish: Lung, condimentat.

Culoare: Ambră.

GNGR_295

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale