• La reducere

ISLE OF JURA 16YO, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 446.15
RON 348.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul a fost maturat timp de 14 ani în butoaie din lemn de stejar alb, pentru ca ultimii 2 ani să îi petreacă în butoaie de sherry Amoroso Oloroso. Gustul bogat al acestui whisky single malt impresionează orice consumator prin complexitatea paletei sale aromatice. Isle of Jura 16 Ani este o băutură fină şi sofisticată, care te provoacă să descoperi nenumăratele sale arome.

Notele degustării:

Miros: La început se pot simţi tente minerale şi influenţe florale, care apoi se dezvoltă în note dulci de portocale, miere, mere verzi, ciocolată şi condimente.

Gust: Expresiv şi savuros, cu accente de nucşoară, scorţişoară, ciocolată amară, caramel şi portocală.

Finish: Pătrunzător, cu influenţe de ciocolată şi lemn de stejar.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale