• La reducere

ISLE OF JURA 18YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 42% ABV

RON 542.86
RON 380.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

ISLE OF JURA 18 ANI este un single malt sofisticat, garantat sa completeze orice colectie. Se spune că timpul și vremea nu așteaptă pe nimeni.

Pentru Jura, dimpotrivă, timpul este întins de schimbarea anotimpurilor și temperat de microclimatul său unic, cu fiecare an care aduce propriile bogății.

ISLE OF JURA maturat timp de 18 ani  în butoaie din lemn de stejar american, cat și in butoaie Premier Grand Cru Classé Bordeaux, se creează un spirit unic si inconfundabil prin prezenta unor note complexe si patrunzatoare de fructe de padure, cacao si cafea.

GNGR_256

Informatii Produs

Alcool
42% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale