• La reducere

ISLE OF JURA Prophecy, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 349.43
RON 304.00 Economiseste 13%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Prophecy păstrează stilul specific Isle of Jura, îmbogăţind totodată gama cu un whisky sofisticat, cu aromă pregnantă de turbă.

Single malt-ul este comercializat în loturi mici şi se diferenţiază de sortimentul Superstition prin caracterul uşor mai îndrăzneţ şi profilul aromatic bogat în note de fum.

Isle of Jura Prophecy este învechit în butoaie din lemn de stejar Limousin, butoaie de Bourbon şi butoaie de sherry. Maturarea în trei tipuri de butoaie conferă complexitate şi expresivitate single malt-ului scoţian, a cărui sticlă este decorată cu „ochiul” unui profet străvechi local.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi intense de fum, urmate de un mix de arome sărate şi condimentate.

Gust: O paletă aromatică dominată de note de fum şi apă sărată, învăluite în tonuri calde de lemn dulce, scorţişoară şi nucşoară.

Finish: Persistent, cu accente de fum şi note condimentate.

Culoare: Auriu ambră.

GNGR_296

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale