• La reducere

ISLE OF JURA Prophecy, Single Malt, Scotia, 1L, 46% ABV

RON 416.46
RON 329.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Isle of Jura Prophecy este un single malt cu aromă pregnantă de turbă, comercializat în loturi mici, cu un caracter mai îndrăzneţ, un gust mai uscat şi note mai puternice de fum decât varianta Superstition.

Acest sortiment complex, frumos structurat, este învechit în butoaie din lemn de stejar Limousin şi butoaie de Bourbon şi sherry.

Aşa cum ne-a obişnuit brandul, fiecare sortiment are o poveste. De această dată „ochiul”, simbolul unui profet străvechi local, veghează pe fiecare sticlă în care este îmbuteliat acest sortiment sofisticat.

Notele degustării:

Miros: O explozie splendidă de fum, care lasă loc unui val de arome sărate şi condimentate.

Gust: Arome bogate de fum şi apă sărată, completate de note de lemn dulce, scorţişoară şi nucşoară.Finish: Lung, dominat de arome de fum şi condimente.

Culoare: Auriu ambră.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale