• La reducere

ISLE OF JURA Superstition, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 294.87
RON 230.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Superstition îmbină armonios single malt-uri învechite timp de 13 şi 21 de ani în butoaie din lemn de stejar, folosite anterior pentru bourbon.

Astfel băutura capătă un caracter complex, unde notele puternice, înţepătoare şi uscate sunt armonizate şi îmblânzite discret de note dulci, calde şi suave.

Rezultatul este un whisky şarmant, cu o paletă aromatică îndrăzneaţă, perfect echilibrată. Isle Of Jura Superstition este un single malt enigmatic, care îşi dezvăluie personalitatea pe parcurs şi care uimeşte cu fiecare înghiţitură. Sticla este decorată cu simbolul norocului, crucea Ankh.

Notele degustării:

Miros: Note dulci, condimentate cu un strop de scorţişoară şi accente proaspete.

Gust: Arome bogate de miere, ciocolată, cafea, scorţişoară, ace de pin şi tonuri subtile de turbă.

Finish: Mediu, dulceag, frumos condimentat.

Culoare: Arămiu.

GN0139

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale