• La reducere

ISLE OF JURA Superstition, Single Malt, Scotia, 1L, 43% ABV

RON 305.19
RON 235.00 Economiseste 23%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul combină whisky-uri maturate timp de 13 şi 21 de ani în butoaie de bourbon, pentru a obţine un gust perfect echilibrat.

Rezultatul este un single malt deosebit şi complex ce trebuie gustat! Isle Of Jura Superstition este un whisky misterios, care nu încetează să surprindă cu fiecare înghiţitură.

Persoanele superstiţioase pot păstra sticla pe a cărei faţetă este inscripţionată crucea Ankh, simbol al norocului, chiar şi după ce conţinutul s-a terminat.

Notele degustării:

Miros: Bogat, dulceag, condimentat cu scorţişoară şi presărat cu note proaspete, revigorante.

Gust: Aromele dulci de miere şi ciocolată sunt combinate cu note îndrăzneţe de cafea, pin, scorţişoară şi accente subtile de turbă.

Finish: Mediu, dulce şi condimentat.

Culoare: Arămiu.

GNGR_298

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale