• La reducere

ISLE OF JURA Turas Mara, Single Malt, Scotia, 1L, 42% ABV

RON 352.70
RON 261.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Turas-Mara nu are influenţe de turbă şi este maturat într-o varietate de butoaie, din diferite colţuri ale lumii: foste butoaie de bourbon, de vin Bordeaux şi de vin de Porto.


Rezultatul este o aromă bogată şi intensă, care în scurt timp a cucerit iubitorii de whisky, devenind cel mai bine vândut sortiment din categoria sa în Scoţia.


Denumirea 'Turas-Mara' înseamnă 'Drum Lung' şi nu este ales la întâmplare, fiindcă acest whisky a fost conceput pentru a fi vândut în special în magazinele din aeroport.

Notele degustării:

Miros: Intens şi fructat, evidenţiindu-se note de prune, cireşe negre, struguri negri şi condimente.
Gust: Arome catifelate dulci, vanilate, cu note de cireşe negre, portocale, nuci caramelizate, stafide şi tonuri lemnoase.
Finish: Lung, dulce şi condimentat, cu accente fine de migdale.
Culoare: Arămiu intens.

GNGR_300

Informatii Produs

Alcool
42% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Jura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale