• La reducere

JIM BEAM Apple, Blended, S.U.A, 0.7L, 35% ABV

RON 88.00
RON 66.00 Economiseste 25%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Atunci când aroma inedită a bourbonului Jim Beam e presărată cu accente proaspete de măr, rezultatul nu poate fi decât unul excelent: Jim Beam Apple. Şi cum puteţi savura acest lichior expresiv mai bine decât cu apă tonică şi felii subţiri de măr?!

Sortimentul se adresează în special publicului tânăr, care este mai puţin familiar cu piaţa de whisky, dar şi fanilor brandului, care doresc să exploreze întreg universul Jim Beam.

Miros: Buchetul este dominat de aroma proaspătă de mere verzi.

Gust: Aromă bogată de măr verde, completată cu accente lemnoase subtile.

Finish: Aromat.

Culoare: Auriu.

PMALX86

Informatii Produs

Alcool
35% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
S.U.A
Brand
JIM BEAM
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale