• La reducere

JIM BEAM Black Label, Blended, S.U.A, 0.7L, 43% ABV

RON 124.69
RON 101.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Atunci când este supus unei învechiri suplimentare, bourbonul devine mai elegant, mai catifelat şi mai fin. Jim Beam Black petrece o perioadă îndelungată în butoaie din lemn de stejar alb, de unde împrumută note lemnoase blânde şi o nuanţă îmbietoare de caramel.

În portofoliul Jim Beam, acest bourbon se situează undeva între Jim Beam White şi expresiile small batch din punct de vedere al complexităţii. Sortimentul captivează cu buchetul său aromatic bogat, creat special pentru a fi savurat picătură cu picătură.

Miros: Un parfum îmbietor, care combină într-o manieră inedită note de caramel, scorţişoară şi vanilie.

Gust: Intens, elegant şi armonios, dominat de arome de caramel, lemn de stejar şi vanilie.

Finish: Vanilat, uşor piperat.

Culoare: Chihlimbar.

PMALX87

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
S.U.A
Brand
JIM BEAM
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale