• La reducere

JIM BEAM Double Oak, Blended, S.U.A, 0.7L, 43% ABV

RON 145.95
RON 108.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caracterul deosebit al sortimentului Jim Beam Double Oak este dat de maturarea în butoaie din lemn de stejar carbonizate în interior, iar expresivitatea aromatică este oferită de faptul că băutura este apoi supusă unei învechiri secundare în alte butoaie proaspăt carbonizate. Interacţiunea suplimentară cu lemnul este responsabilă cu eleganţa şi intensitatea gustului Jim Beam Double Oak.

Bourbonul păstrează dulceaţa clasică a sortimentului White Label, căreia îi adaugă însă un plus de aromă. Indiferent dacă whisky-ul este savurat cu gheaţă sau într-un cocktail, influenţele bogate de caramel şi condimente lemnoase surprind plăcut de fiecare dată.

Miros: Note bogate de caramel şi vanilie, completate discret cu accente de lemn ars.

Gust: Un buchet elegant, dominat de arome de caramel, pralină şi influenţe condimentate specifice lemnului de stejar.

Finish: Lung, prietenos, frumos echilibrat.

Culoare: Ambră aurie.

PMALX88

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
S.U.A
Brand
JIM BEAM
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale