• La reducere

KILCHOMAN Sanaig, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 434.92
RON 274.00 Economiseste 37%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Kilchoman Sanaig este un whisky deosebit si nefiltrat la rece, fiind maturat in butoaie de bourbon si butoaie Hogsheads ex-sherry care ii schimba total culoarea si caracterul.

Textura continutului are o nuanta de culoarea lemnului de fag; mirosul este delicat, cu note de fructe coapte combinate cu caramel si vanilie, iar gustul este dulce si surprinde prin aromele de caramela, fum de turba si citrice.

Finisajul este echilibrat, cu indicii de fructe si fum de turba. 

GNGR_259

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Kilchoman
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale